![]() |
Tereyağlı Enginar Göbeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tereyağlı Enginar GöbeğiTereyağlı Enginar Göbeği Tarifi - Tereyağlı Enginar Göbeği Nasıl Yapılır - Tereyağlı Enginar Göbeği Malzemeleri Tereyağlı Enginar Göbeği 12 enginar göbeği (pişirilip dört parçaya bölünmüş) 120 gr (8 çorba kaşığı) tereyağı 4 çorba kaşığı taze soğan (kıyılmış) 1 çay kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber 4 çorba kaşığı maydanoz (kıyılmış) Orta boy bir tencerede tereyağı eritip taze soğanı ve haşlanmış enginar göbeklerini ekleyip karıştırınız ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Tereyağlı enginar böbeği giriş yemeği olarak yada tavuk, dana etleri yanında servis edilebilir ![]() |
![]() |
![]() |
|