![]() |
Gaziantep Usulü Yoğurtlu Börülce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziantep Usulü Yoğurtlu BörülceYoğurtlu Börülce Tarifi - Yoğurtlu Börülce Yapılışı - Yoğurtlu Börülce Nasıl Yapılır - Yoğurtlu Börülce Malzemeleri 1 su bardağı nohut 500 gram yağsız dana eti 750 gram taze börülce 1,5 kase süzme yoğurt 1 adet yumurta 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı margarin Tuz Karabiber 1 çay bardağa aspir Yeterince su Nohutu akşamdan ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|