![]() |
Zaten'e |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Zaten'ehiç bir odanın içinde değilim, değilsin odaların içinde ![]() salonda kırılıp dağılan sesinden saklanıyorum ![]() ışığım gözlerim yoruluyor ellerine bunca düşmekten ![]() tenindeki sabırla tutuştuğumdan beridir/ kimsesiz bakamıyorum aynalara ![]() yüzün bir avuç içi ![]() çarpıp duruyor içime ![]() ![]() içimde bir mevsim sen kokuyor ![]() yok olmadı ![]() olmayacakda bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() bilmiyorsun çok kere toplanıp hiç kere gittim bittiğim heryerde ![]() ![]() ![]() merdiven boşluklarına emanet ettiğim sesin nasıl? Senden birşey bekleyemem ![]() ![]() Şimdiye dek kimseden bişey beklemediğim gibi "Hiç bir sıradanlığa sığdıramadığım seni, yine sığdıramıyorum bu kalabalıklar diyarına ![]() Her bir hikayede seni bulabiliyorum ama hiç bir hikaye seni tamamlamaya yetmiyor literatürde ![]() Sessiz ve sedasız sözcüklerin boşluklarına yerleştirmeye çalıştığım çeşitli doğa olayları, zamanın akışından başka hiçbir şey hissettirmiyor ”ben “ dediğim elle tutulmaz gözle görülmez varlığıma ![]() Onur Orkun KARA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|