Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuçlu, haydari

Havuçlu Haydari

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Haydari



3-4 adet buyuk boy havuc, kabuklari soyulup, rendelenmis

3-4 dis sarimsak, dilim dilim kesilmis

1 kk nane

3 yk sizma zeytinyag

1 kap Suzme Yogurt

Tuz

Karabiber

Uzeri icin:

Yeteri kadar yariya bolunmus ceviz

Pul biber


Once tavada yag ile sarimsagi kokusu cikana kadar sote edin Hemen uzerine havuclari atin 3-4 dakika orta isida, arada karistirarak pisirin Uzerine tuz ve karabiber serpin, naneyi ilave edin ve sogumaya birakin Suzme yogurt ile karisitirin Servis tabagina yerlestirin Yarim ceviz taneleri ve pul biber ile susleyip servis yapin Her turlu Kebap yaninda, pide ile birlikte meze olarak ikram edin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.