Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bumbar, fırında, kişilik

Bumbar Fırında (4 Kişilik)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bumbar Fırında (4 Kişilik)



MALZEMELER

1 Koyun Barsağı (600 gr, delik olmayan)

2 Akciğer (çok ince kıyılmış)

2 İri Soğan (rendelenmiş)

200 gr (1 su bardağı) Pirinç (ayıklanıp yıkanmış)

1/4 Su Bardağı Su

1/4 Su Bardağı Et Suyu

1 Çay Kaşığı Tuz

1 Kahve Kaşığı Karabiber

HAZIRLANIŞI

Önce fırınınızı orta sıcaklığa getirip (180 C) ısıtınız Koyun barsağını musluğun ağzına takıp bol akar suyla, bir elinizle de içini sıyırarak, iyice yıkayınız

Et suyu dışında kalan malzemeyi birkaç kez ;harmanladıktan sonra, barsağın bir ucunu iple bağlayıp, öteki ucundan bir huni yardımı ile doldurunuz Öteki ucu da bağladıktan sonra bumbarı fırın tepsisine koyup et suyunu da dökerek fırına sürünüz Yemek suyunu aşağı yukarı tamamen çektiğinde fırından çıkarıp, sıcak sıcak servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.