Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
paçalı, tirit

Paçalı Tirit 3

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Paçalı Tirit 3



Paçalı Tirit 32 Tarifi - Paçalı Tirit 3 Yapılışı - Paçalı Tirit 3 Malzemeleri

Francala veya ekmeği tavada tereyağında yahut ateşte kızartmalıdır Lokma lokma kesip, tabaklara sıralamak Üzerlerine kemiksiz paçaları dizmeli ve tuzlu sıcak sade paça suyunu bolca gezdirmek ve tavada kızartılmış yağ (biberli ve bibersiz veya tarçınlı) paçaların üzerlerine dökmelidir Yahut kızartma etlerin domates salçası yağları da olur Bu suretle hazırlanan tiride ocak kenarında sıcaklığım muhafaza ettirmelidir Zira, sonradan ısıtılan tiridin lezzeti kısmen kaçar

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.