![]() |
Şişte Somon Ve Tavuk Ciğeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şişte Somon Ve Tavuk Ciğerişişte tavuk ciğeri - tavuk ciğeri nasıl pişirilir - şişte somonlu tavuk ciğeriMalzemeler: 18 adet somon balığı 2 su tavuk suyu 2 adet arpacık soğanı (ince kıyılmış) Aldığı kadar zeytinyağı 1 su bardağı krema Aldığı kadar tuz Aldığı kadar karabiber 12 adet tavuk ciğeri Tarifi: Ciğerleri zeytinyağında 4-5 dakika çevirerek öldürün ![]() ![]() ![]() Bir küçük tencerede kıyılmış soğanlarla tavuk suyunu kaynatarak sıvıyı buharlaştırın ve sonra kremayı da ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ![]() Bu sosu şişlerinizin üzerine dökün ve 150 derece ısıttığınız fırında 10 dakika pişirdikten sonra balıkları bir başka tabağa alarak sıcak kalacak şekilde bekletin ![]() O sırada tepside kalan sosu tencereye alın ve biraz daha pişirerek koyulaşmasını sağlayın ![]() ![]() Not: Somon Balıkları küp şeklinde kesilecektir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|