![]() |
Dalak Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dalak DolmasıDALAK DOLMASI (4 kişilik, 16 parça) Malzemeler: • 4 büyük koyun dalağı • 100 gr katı yağ • 1 su bardağı pirinç • 1 orta boy kuru soğan • 1 çay kaşığı yenibahar • 1 çay kaşığı tarçın • Dolmalık fıstık üzüm • Kızartmak için 1 yumurta • 1 su bardağı un • 2 su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı: Dalaklar çiğken, bir tarafı kesilerek parmağımızın yardımıyla içi boşaltılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun! ![]() |
![]() |
![]() |
|