|
|
Konu Araçları |
bebek, cevaplardan, çocukların, seçmeler, verdiği, yapılır |
Bebek Nasıl Yapılır? (çocukların verdiği cevaplardan seçmeler) |
06-21-2007 | #1 |
angelesdream
|
Bebek Nasıl Yapılır? (çocukların verdiği cevaplardan seçmeler)Bebek Nasıl Yapılır? Bilmiyorsanız Öğrenin! Bebek Nasıl Yapılır? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby, 6 yaşında) "Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" (Marie-Ann, 9 yaşında) "Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" (Paul, 6 yaşında) "Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" (Edward, 6 yaşında) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yaşında) "Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor" (Alistair, 9 yaşında) "Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında" (Peter, 9 yaşında) "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım" (Lyn, 9 yaşında) "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" (Francis, 7 yaşında) "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" (Paulette, 6 yaşında) |
06-21-2007 | #2 |
pesimistt
|
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor" (Alistair, 9 yaşında) "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım" (Lyn, 9 yaşında) "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" (Francis, 7 yaşında) "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" (Paulette, 6 yaşında) bu cwplar ne böle yaa :)) ellerine sağlık çok güzell :))