![]() |
Kokoreç Meraklıları İçin Özel Tarif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kokoreç Meraklıları İçin Özel Tarif![]() Malzemeler 1 Hazır Kuzu Bağırsağı Sarması (sakatatçılarda bulabilirsiniz) 1/4 Su Bardağı Rafine Yağ Yemeğin Tarifi Değişik ve lezzetli bir sakatat yemeği altın kokoreç,süt kuzusunun bağırsağından hazırlanır ![]() Öteki mevsimlerdeki kuzu bağırsakları ile hazırlananlar lezzet bakımından aynı sonucu vermez ![]() Kuzu bağırsak sarmasını evde hazırlamak oldukça güç olduğu için, aşağıdaki tarifte hazır olarak verilmiştir ![]() Önce fırınınızı orta sıcaklığa (180 C) getirip ısıtınız ![]() ![]() ![]() Kokoreci bir kesme tahtasına çıkarıp, keskin bir bıçakla 1 cm kalınlığında dilimleyiniz ![]() Izgaranızı yakıp ısıtınız ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|