![]() |
Düdüklüde Kelle Paça Nasıl Pişirilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düdüklüde Kelle Paça Nasıl Pişirilirpaça nasıl pişirilir - düdüklüde işkembeli paça - düdüklüde sakatat tarifiMalzemeler: * 1 adet koyun yada kuzu başı * 4 adet ayak * İsteğe bağlı yağlı koyun eti (boyun) * işkembe * 4 baş sarmısak * sıvı yağ * isteğe bağlı kırmızı biber, tuz, limon, karabiber ![]() Yapılışı: Baş ve ayakların kılları ateşte ütülür ve temizlenir veya kelle ve bacakları yüzebilirsiniz daha kolay olması için ![]() ![]() ![]() ![]() Pişen işkembede ufak ufak doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir iki defa karıştırarak ateşten alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|