![]() |
Ciğerli Rulo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğerli RuloCiğerli Rulo Tarifi - Ciğerli Rulo Yapılışı - Ciğerli Rulo Nasıl Yapılır - Ciğerli Rulo Pişirme Süresi ![]() İçindekiler: 1 tabak Banvit Hindi Ciğer (her bir ciğer uzunlamasına 2’ye kesilmiş) 16 dilim Hindi Macar Salam 1 çorba kaşığı kişniş (dövülmüş) 1 tatlı kaşığı sarmısak (dövülmüş) 1 tatlı kaşığı zencefil 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon suyu 5 sap maydanoz (ince kıyılmış) Kürdan Kişniş, sarmısak, zencefil, zeytinyağı ve limon suyunu karıştırıp ciğerlerin üzerine gezdirin ve hafifçe karıştırın ![]() ![]() Her bir salam diliminin içine bir parça ciğer yerleştirip sarın ve kürdan ile tutturun ![]() Hazırladığınız ciğerli salamların üzerine fırça ile kalan marinattan sürerek önceden ısıtılmış 150°C fırında yaklaşık 12-15 dak ![]() ![]() Arzuya göre maydanoz serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|