![]() |
Hindi Ciğerli Kadınbudu Köfte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi Ciğerli Kadınbudu KöfteHindi Ciğerli Kadınbudu Köfte Tarifi - Hindi Ciğerli Kadınbudu Köfte Yapılışı - Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır - Kadınbudu Köfte Pişirme Süresi İçindekiler: 1 kg Banvit Hindi Ciğer 150 ml su (kaynar) 70 gr pirinç 1 adet küçük boy soğan (rendelenmiş) 1 tatlı kaşığı kekik 2 tatlı kaşığı kimyon 2 dilim bayat ekmek (ufalanmış) Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda) 100 gr un 2 adet yumurta (çırpılmış) 350 ml sıvı yağ Ciğerleri yıkayıp, 75 ml kaynar su ile 5 dak ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuyan ciğerleri ince ekmrk kırıntısı görünüm akıncaya kadar robottan geçirin ![]() ![]() Hamurları önce una, sonra yumurtaya bulayıp, ısıtılmış sıvı yağda her iki tarafları altın sarısı renk alıncaya kadar yaklaşık 4`er dak ![]() ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|