![]() |
Paça Haşlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paça HaşlamasıPaça Haşlaması Tarifi - Paça Haşlaması Yapılışı - Paça Haşlaması Nasıl Yapılır - Paça Haşlaması Malzemeleri Malzemeler 12 adet Koyun Paçası 8 bardak Su 2 adet Limon 2 diş Sarımsak yeterince Tuz Yapılışı Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdır ![]() Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır ![]() Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır ![]() |
![]() |
![]() |
|