![]() |
Kuzu Başı Çullama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Başı ÇullamaKuzu Başı Çullama Tarifi - Kuzu Başı Çullama Nasıl Yapılır - Kuzu Başı Çullama Malzemeleri Kuzu Başı Çullama 4 kişilik 3 adet yufka 1 kuzu başı Birkaç çorba kaşığı tereyağı veya margarin 2-3 diş sarmısak Kuzu başını yeterince su ilave ederek haşlayın ![]() ![]() Yufkaları orta boy bir fırın tepsisine büzüştürerek yerleştirin ![]() ![]() Kızaran yufkaların üzerine kemiklerinden ayrılmış ve küçültülerek doğranmış kuzu başı etlerini, beynini ve dilini yerleştirin ![]() Kalan haşlama kelle suyuna sarımsakları döverek ilave edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|