![]() |
Sığır Dili Haşlama - 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığır Dili Haşlama - 1Sığır Dili Haşlama Tarifi - Sığır Dili Haşlama Nasıl Yapılır - Sığır Dili Haşlama Malzemeleri Malzemesi: 1 sığır dili, 1 havuç, 10 bardak su, 1 baş soğan, 1 demet kereviz yaprağı, 1 maydanoz kökü, 2 diş sarımsak, 1 defne yaprağı, tuz ![]() Mayonezi: 2 adet yumurta sarısı, 1 bardak zeytinyağı, tuz ![]() Hazırlanışı: Bir tencereye 10 bardak su, kızınmış 1 havuç, kabuğu soyulmuş, 1 baş soğan, 1 demet kereviz yaprağı, 1 adet maydanoz kökü, 2 diş sarmısak, 1 adet defne yaprağı, yarım çorba kaşığı tuz ile iyice yıkanmış, 1 adet sığır dili koyduktan sonra tencereyi ateşe oturtun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|