Haydi Bir Mektup Da Sen Yaz... (Lütfen Konuya Bir Göz Atın) |
|
|
#1 |
|
yosun_26
|
Haydi Bir Mektup Da Sen Yaz... (Lütfen Konuya Bir Göz Atın)Herşey Güneydoğu'da görevli bir subayın gönderdiği e-mail ile başladı Bu subay e-mailde, '' Mehmetçiklerimizin Türk halkının manevi desteğine ihtyacı var Alın elinize kağıdı kalemi, yazın duygularınızı Zarfın üzerinede sadece ''Mehmetçik'' yazıp güneydoğudaki birliklere yollayın Komutanları o mektupları askerlere dağıtacaktır '' yazıyordu Bu e-mail adresten adrese dolaştı, milyonlara ulaştı Kampanya çığ gibi büyüdü![]() Eğer bu e-mail size ulaşmamış ve sizde bu kampanyaya katılmadıysanız geç kalmış sayılmazsınız Hadi alın kağıdı kalemi ve yazın Mehmetçiklerimize Onlardan kilometrelerce uzak olsakta bizi yanlarında hissetsinler![]() Mektup gönderilmesi istenen bazı birlik adresleri şöyle: - Komando Tugay Komutanlığı / Siirt - Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı / Hakkari - 23 Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı / Şırnak- Motorize Piyade Tugayı / Bingöl
|
|
|
|
#2 |
|
Ergenekon
|
Çok teşekkürler, bilgi ve haberdar ettiğin için, canımız feda Mehmetçiğimize, emir kabul ediyoruz gönlümüz onlarla en içten satırlarımızı ulaştıracağız ![]()
|
|
Cevap : Haydi Bir Mektup Da Sen Yaz... (Lütfen Konuya Bir Göz Atın) |
|
|
#4 |
|
yosun_26
|
Cevap : Haydi Bir Mektup Da Sen Yaz... (Lütfen Konuya Bir Göz Atın)Bu konuyu uzun zaman önce açmıştım ama yine gündeme getirmek gerektiğini düşünüyorum Ben ve birkaç arkadaşım Eskişehir'deki yürüyüş ve protestoların fotoğraflarını çekiyoruz 1-2 gündür 29 Ekim günüde son fotoğrafları çekip askerlerimize postalıycaz Görevi nedeniyle Şırnak'ta bulunan bir arkadaşımla konuştum Ufacık bi resimin veya mektubun bile onların biraz olsun sevinmesine ve moral bulmasına yeterli olduğunu söyledi Eğer vaktiniz varsa bir iki satırda olsa bişeyler yazıp yollayın
|
|
|
|