![]() |
Bademli Kayısılı Vişne Reçeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Kayısılı Vişne Reçelireçel tarifleri - vişne reçeli - bademli vişne reçeli yapılışı ![]() Malzemeler: 450 gr vişne (çekirdekleri çıkarılmış) 450 gr kayısı (çekirdekleri çıkarılmış) 750 gr toz şeker (isteğe göre artırılabilir) 4 yemek kaşığı file badem (kavrulmuş) 1/2 limonun suyu 4 yemek kaşığı acı badem likörü (isteğe bağlı) Yapılışı: Ayıklanmış vişneleri bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|