Fırın Pilavı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırın PilavıFırın Pilavı Tarifi - Fırın Pilavı Yapılışı - Pilav Yapmanın Püf Noktaları MALZEMELER: 1 )5 cay bardagi Pirinc2 )300 gr kus basi et (bir avuc)3 )3 tana sivri biber (dogranmis)4 )3 tane domates (dogranmis)5 )siviyag, tuz, kirmizipul, beyaz biber![]() YAPILIS SEKLI: Bit tencere icinde etler sotelenecek, biber ve domates eklenecek ![]() Kavrulduktan sonra Pirinc ilave edilecektir ve kavrulacak Baharatlar![]() Bir sini icersine koyulacak ![]() yeterince Sicak su ilave edilecektir ![]() Önceden Isitilmis Firin icinde Pisecek ![]() AFIYET OLSUN
|
|
|
|