Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş! |
|
|
#1 | |||
|
angelesdream
|
Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş!ya tamam kabul banada saçma geldi fakat bu video FBI kayıtlarında 35 yıldır saklanıyormuş ve bu videonun sırrını hala çözememişler izleyenler 72 saat içinde ölüyorlarmış![]() (bu arada )
|
|||
|
||||
|
|
#2 |
|
helyum
|
saçmalık resmen arşiwi kurcalamış birisi ama paylaşımın için tşk şuan 72 saat 59 dakıka 14 sanıyem war ;)) |
|
|
|
#3 |
|
virüs
|
youtube da bir yorumlar var koptum :))) kaynanasına izletip ölmesini bekleyenimi ararsın yoksa ölmemek için de başka bir video isteyeni mi?:))))) teşekkürler angelesdream
|
|
Cevap : Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş! |
|
|
#4 |
|
are-x
|
Cevap : Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş!
|
|
#5 |
|
artemissa
|
Cevap : Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş!İZledim :) darısı ölüme :D |
|
|
|
#6 |
|
mate
|
Cevap : Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş!Madem öleceğiz ne koyarsın bu videoyu ah be angelım yazık değilmi bizlere :sm_razz: :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 Teşkkürler canım saçmalıktan ibaret :F |
|
|
|
#7 |
|
önder uçar
|
Cevap : Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş!72 saat sonra siteye girmezsem bilinki öüyüm ![]() ha ha ha zırvalık![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
are-x
|
Cevap : Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş!ben izleyeli bir hafta oldu nedense ölmedim yaww |
|
|
|
#9 |
|
gulhan
|
Cevap : Bu Videoyu İzleyen 72 Saat İçinde Ölüyormuş!yaşasın ölcem
|