Demleme Makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Demleme MakarnaDemleme Makarna Tarifi - Demleme Makarna Nasıl Yapılır - Demleme Makarna Malzemeleri 1 paket makarna 2 adet rendelenmiş domates 8-10 tane çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin 1 adet tavuk bulyon biraz sıvı yağ(isteğe göre) biraz dilimlenmiş sucuk suyumuzu ayrı bi kapta kaynatırız bir teflon tencerede sıvı yağ biraz salça isteğe göre kıymayı yağda şöyle bi çeviririz içine makarnayı ve üzerine çıkacak kadar kaynayan suyumuzu ekleriz pişmesine yakın sucuğu ,bulyonu ve zeytinleri de ekleyip altını kısarak demlenmeye bırakırız yalnız dikkat edilmesi gereken husus hemen tüketilmesi gerekmektedir demleme olduğu için çabuk lapalaşır afiyet olsun |
|
|
|