![]() |
Hurmalı Kestaneli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hurmalı Kestaneli PilavHurmalı Kestaneli Pilav Hurmalı Kestaneli Pilav Tarifi Pilav MALZEMELER 2 tane havuç 1 kase kestane 1 kase hurma 1 tavuk göğsü 1 tavuk butu 1 tane soğan 4 su bardağı pirinç kimyon tuz karabiber sıvıyağ YAPILIŞI Tavuk göğsü ve budu, tuz ve karabiber katılarak haşlanır ![]() ![]() ![]() Ayrı yayvan bir tencerede soğanlar yağda kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önceden haşlanmış olan tavuk göğsü ve butu kavrulan malzemeye ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|