İspanaklı Spagetti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanaklı SpagettiIspanaklı Spagetti Tarifi - Ispanaklı Spagetti Yapılışı - Ispanaklı Spagetti Nasıl Yapılır - Ispanaklı Spagetti Malzemeleri 4 kişilik MALZEME 300 g derin dondurulmuş ıspanak, 2 diş sarmısak, 1 soğan, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 200 g etsuyu, 500 g spagetti makarna, tuz, 125 g jambon, 150 g krema, beyaz biber, çeyrek tatlı kaşığı toz hintcevizi, acı biber ![]() 1 Ispanağı çözülmeye bırakın, elinizle suyunu sıkın Soğanı ve sarımsakları kıyın, kızgın yağda altın sarısı olana dek kızartın![]() 2 Ispanağı tencerenin içine ilave edin, etsuyunu dökün, karıştırıp pişirin![]() 3 Makarnaları bol tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın![]() 4 Jambonu 2 cm şerit halinde doğrayın, üçte ikisini krema ile ıspanağa karıştırın Tuzunu, beyaz biber, acı biberi ve hintcevizini ayarlayın![]() 5 Spagettilerin suyunu dökün, ıspanaklı, jambonlu sos karıştırın Kalan jambon parçaları ile garnitür yapın Derhal servis yapın
|
|
|
|