Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, pilav

Acılı Pilav

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Pilav



Acılı Pilav Tarifi - Acılı Pilav Nasıl Yapılır - Acılı Pilav Malzemeleri




MALZEMELER


1 bardak pirinç

3 çorba kaşığı tereyağı

1 adet kuru soğan

2 diş sarımsak

2 adet domates

3 bardak et suyu

1 bardak haşlanmış bezelye

Kırmızı biber, karabiber, tuz



Bir tencereye bir kaşık tereyağ koyun ve kızmış yağa, doğranmış kuru soğanı ve ve dövülmüş sarımsağı koyup öldürün Domatesleri küp küp doğrayıp tencereye ilave edin Karışım pişerken bir başka tencerede iki kaşık tereyağını kızdırıp pirinci atın ve 5 dakika karıştırarak kavurun Üzerine diğer tencerede pişen, soğanlı domatesli karışımı ve et suyunu ilave edin 10 dakika sonra bezelyeleri de ilave edip kısık ateşte pişirip demlendirin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.