![]() |
Bulgurlu Ali Paşa Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgurlu Ali Paşa PilavıBulgurlu Ali Paşa Pilavı Tarifi - Bulgurlu Ali Paşa Pilavı Yapılışı - Bulgurlu Ali Paşa Pilavı Nasıl Yapılır - Bulgurlu Ali Paşa Pilavı Malzemeleri ![]() 2 su bardağı pirinç 1 adet Knorr Tavuk Suyu 3 yemek kaşığı Sana margarin 3 su bardağı (600 ml) su 1 su bardağı bezelye (haşlanmış) 1 adet havuç (haşlanmış, küp küp doğranmış) 1 adet kuru soğan (doğranmış) ½ çay kaşığı Knorr Sarımsaklı Çeşni ½ demet dereotu 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber Çekilmiş karabiber Tencerede Sana margarin kızdırıp içine doğranmış kuru soğanı ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun ![]() Daha sonra renk alan soğanların içine yıkanmış bulguru ekleyip kavurmaya devam edin ![]() ![]() ![]() Pilavı 10 dakika demlendirdikten sonra sıcak olarak servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
|