![]() |
3 Renkli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Renkli Pilav![]() Malzemeler: 3 su b ![]() safran maydanoz dereotu yeşil soğan tuz su sıvıyağ Etli kısım için: 200 gr ![]() 1 soğan 2 diş sarımsak 2 defne yaprağı su tuz sıvıyağ Ara katlar için: 1 su b ![]() 1 su b ![]() Hazırlanışı: Eti için eti sıvıyağda kavuramaya alın ![]() ![]() ![]() ![]() Pilav için tencereye pirinçleri alarak kavurun ![]() ![]() Pilav pişince yeşil renkli pilav için pilavın 3’te birine dere otu ve maydanozu ekleyerek karıştırın ![]() Sarı pilav için ise biraz safranı suda bekleterek renginin çıkmasını sağlayın ![]() Pilavlar hazır olunca kek kalıbının altına sade pilavı koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|