Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pilav, üstü

Et Üstü Pilav

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Üstü Pilav




Malzemeler

• Yarım kg kuzu kuşbaşı,

• 2 bardak pirinç,

• 3 çorba kaşığı tereyağ,

• 2 bardak sıcak su,

• Tarçın, karanfil,

• Yenibahar, karabiber,

• Tuz


Tarif


Bir tencerede yağı kızdırıp etleri iyice kavurunÇok az sıcak su ilave edip ateşi kısınBaharatları ekledikten sonra suyu koyup pişirinPirinçleri tuzlu suda bekletinPirinçleri ilave etttikten sonra suyunu çekene dek bekleyinve demlenmeye bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.