Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
galatasaray, ilk, kez, konuştu…, linderoth, sadece, televizyonu’na, tobias

Tobias Linderoth İlk Kez ve Sadece Galatasaray Televizyonu’na Konuştu…

Eski 06-18-2007   #1
brave83

Tobias Linderoth İlk Kez ve Sadece Galatasaray Televizyonu’na Konuştu…

Galatasaray büyük bir takım Galatasaray Avrupa’da çok başarılı bir takım

Bu transfer hem benim için hem de ailem için gerçekten çok önemli bir adım Galatasaray’ın büyük başarılara imza atmış olduğunu biliyordum ama benim Türkiye’ye ancak bir kez gelme şansım oldu İsveç Milli Takımı’yla Türk Milli Takımı’na karşı galip geldiğimiz maçta forma giymiştim Onun dışında açıkçası derin bilgim yoktu

Fizik gücüne dayalı futbol oynamayı seviyorum Hem İsveç Milli Takımı’nda hem de FC Kopenhag’da oynadığım fubolla bu özelliklerimi sahaya yansıtabildiğim için diğer orta saha oyuncularına daha rahat oynama şansı verdiğimi düşünüyorum Benim fiziki güce dayalı oyunu seviyor olmam diğer takım arkadaşlarımı atağa çıkarken çok rahatlatıyor Bence gerçekten defansif orta saha oyuncusunun en önemli görevi de budur Ben çok çalışmayı severim sahada

Kupalar kaldırmak için şampiyon olmak için çalışacağım Bizim Galatasaray’daki hedeflerimizde bunlar olmalı İnşallah çok çalışırız ve hedeflerimize ulaşırız Ben kendi üzerime düşen görevlerimi yerine getirmeye çalışacağım ve hem Türkiye’de hem Avrupa’da kupaları kaldırmaya gayret edeceğiz

Karl Heinz Feldkamp’ın Galatasaray’la çok iyi sonuçlar almış olduğunu biliyorum Sayın Feldkamp ile daha önce çalışmadım, ancak tanıştıktan sonra onunla beraber iyi bir çalışma ortamı içinde olacağımızı tahmin ediyorum

Benim görevim herşeyden önce takım için faydalı olmak takım içerisinde görevlerimi yerine getirerek hem takım için hem milli takım için her zaman kendimi hazır bulundurmak Bunun yolu da sadece çalışmaktan geçiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com