|
|
Konu Araçları |
galatasaray, ilk, kez, konuştu…, linderoth, sadece, televizyonu’na, tobias |
Tobias Linderoth İlk Kez ve Sadece Galatasaray Televizyonu’na Konuştu… |
06-18-2007 | #1 |
brave83
|
Tobias Linderoth İlk Kez ve Sadece Galatasaray Televizyonu’na Konuştu…Galatasaray büyük bir takım Galatasaray Avrupa’da çok başarılı bir takım Bu transfer hem benim için hem de ailem için gerçekten çok önemli bir adım Galatasaray’ın büyük başarılara imza atmış olduğunu biliyordum ama benim Türkiye’ye ancak bir kez gelme şansım oldu İsveç Milli Takımı’yla Türk Milli Takımı’na karşı galip geldiğimiz maçta forma giymiştim Onun dışında açıkçası derin bilgim yoktu Fizik gücüne dayalı futbol oynamayı seviyorum Hem İsveç Milli Takımı’nda hem de FC Kopenhag’da oynadığım fubolla bu özelliklerimi sahaya yansıtabildiğim için diğer orta saha oyuncularına daha rahat oynama şansı verdiğimi düşünüyorum Benim fiziki güce dayalı oyunu seviyor olmam diğer takım arkadaşlarımı atağa çıkarken çok rahatlatıyor Bence gerçekten defansif orta saha oyuncusunun en önemli görevi de budur Ben çok çalışmayı severim sahada Kupalar kaldırmak için şampiyon olmak için çalışacağım Bizim Galatasaray’daki hedeflerimizde bunlar olmalı İnşallah çok çalışırız ve hedeflerimize ulaşırız Ben kendi üzerime düşen görevlerimi yerine getirmeye çalışacağım ve hem Türkiye’de hem Avrupa’da kupaları kaldırmaya gayret edeceğiz Karl Heinz Feldkamp’ın Galatasaray’la çok iyi sonuçlar almış olduğunu biliyorum Sayın Feldkamp ile daha önce çalışmadım, ancak tanıştıktan sonra onunla beraber iyi bir çalışma ortamı içinde olacağımızı tahmin ediyorum Benim görevim herşeyden önce takım için faydalı olmak takım içerisinde görevlerimi yerine getirerek hem takım için hem milli takım için her zaman kendimi hazır bulundurmak Bunun yolu da sadece çalışmaktan geçiyor |
|