![]() |
Fener Balıklı Lazanya (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fener Balıklı Lazanya (4 Kişilik)Malzemeler 400 gr ![]() 8 adet lazanya 2 adet domates 2 adet sivri biber 1 diş sarımsak 1 adet küçük boy soğan 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, Karabiber 100 gr ![]() Galeta unu Yemeğin Tarifi Fener balığı filetosunu ve kabuğu soyulmuş domatesi küçük kuşbaşı doğrayın ![]() ince doğranmış soğanı zeytinyağında hafif pembeleştirin, sarımsağı, ince kıyılmış biberi ve fener balığını ilave edip 3 dakika sote edin ![]() ![]() Lazanyayı haşlayıp, süzün ![]() Lazanyaları üst üste gelmemesine dikkat ederek tek sıra halinde yağlanmış tepsiye dizin ![]() ![]() ![]() ![]() Lazanyanın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri döküp, galeta unu serpin ![]() Fener balıklı lazanyayı 200 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|