![]() |
Büryan Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan KebabıBüryan Kebabı - Pilavlı Büryan Kebabı - Büryan Kebabı Tarifi - Pilavlı Büryan Kebabı Yapılışı Pilavlı Büryan Kebabı Pilavlı Büryan Kebabı =Malzemeler= 1 kg ![]() 3,5 su bardağı pirinç 4 çorba kaşığı margarin 1 demet taze nane 2 demet taze soğan Tuz Karabiber =hazırlanışı= Bir iki saat önce pirinçleri ılık suya koyun, üzerlerine bir çorba kaşığı tuz gezdirip, dinlenmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|