![]() |
Oruk Kababı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oruk KababıOruk kebabı KAÇ KİŞİLİK: 4-6 HAZIRLAMA SÜRESİ: 40 dk PİŞME SÜRESİ: 30 dk Malzemeler: 700 gr orta yağlı kıyma 500 gr köftelik simit (ince bulgur) 3 diş sarımsak 1 orta boy soğan 2 pide Tuz, kuru nane, karabiber Hazırlanışı: * Soğan ve sarımsakları temizleyip kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Köfte harcından cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp şişlere geçirin ![]() ![]() ![]() * Pideyi küçük küçük kesip tabaklara paylaştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|