![]() |
Ev Usulü İskender Oktay Usta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ev Usulü İskender Oktay Ustaiskender kebap tarifi - iskender nasıl pişirilir - iskender kebap nasıl yapılırMalzemeler: 750 gr kuzu eti 4 yeşil biber 2 domates 1 kase yoğurt Sosu için: 1 ![]() 1 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı kekik tuz karabiber su 1 çorba kaşığı tereyağı Pidesi için: 4 su bardağı un 1 paket kuru maya tuz su Yapılışı: İlk önce pidesini hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İskenderin sosu için tavaya salçayı, sıvıyağ, kekik, tuz, karabiber ve su ile bir sos elde edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|