![]() |
Yoğurtlu Kuzu Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu Kuzu KebabıYoğurtlu Kuzu Kebabı Tarifi - Yoğurtlu Kuzu Kebabı Yapılışı - Yoğurtlu Kuzu Kebabı Nasıl Yapılır - Yoğurtlu Kuzu Kebabı Pişirme Süresi Malzemeler 1 kg kemiksiz kuzu but eti 1 yemek kaşığı tereyağı 2 adet ince kıyılmış kuru soğan 1 yemek kaşığı salça 250 g yoğurt 2 yemek kaşığı mısırözü yağı 2 diş sarımsak Az miktar tuz Az miktar karabiber, pul biber 1 tutam ince kıyılmış dereotu 6-7 dilim ekmek 3 su bardağı sıcak su Hazırlanışı Kuzu but eti büyük parçalar hâlinde kesilerek derin bir tencereye konulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|