![]() |
Kuzu Çanak Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Çanak KebabıKuzu Çanak Kebabı Tarifi - Kuzu Çanak Kebabı Yapılışı - Kuzu Çanak Kebabı Nasıl Yapılır - Kuzu Çanak Kebabı Pişirme Süresi 1 kg kuzu eti 60 gr tereyağ (3 çorba kaşığı) 60 gr patates (5 büyük) 300 gr kuru soğan (2 büyük) 300 gr domates (2 büyük) 3 demet taze soğan 3 demet taze sarımsak 2 tane kırmızı biber 1,5 kahve fincanı su 3 demet dereotu 1 çorba kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber 1 büyük yağ kağıdı Büyük bir güvecin içine yukarıdaki ölçülere göre sırasiyle yarım el büyüklüğünde doğranmış kemikli kuzu eti, halkalar halinde doğranmış soğan, yarım parmak halinde taze soğan ve sarımsak konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|