Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bohça, kebabı

Bohça Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bohça Kebabı



Bohça Kebabı Tarifi - Bohça Kebabı Nasıl Yapılır - Bohça Kebabı Malzemeleri
BOHÇA KEBABI


MALZEMESİ (5 kişilik): 1 kilo çok ince dilimler halinde dövülmüş dana eti, 3 sosis, 2 diş sarmısak, 1 bağ maydanoz, 2 domates, 2 soğan, 1 kahve kaşığı kekik, 2 çorba kaşığı yağ, 1 kaşık zeytinyağı, tuz, 1 kahve kaşığı karabiber, 1 yumurta, 1 çay kaşığı sirke


Etlerin dışındaki bütün malzemeyi iyice birbirine karıştırarak halledin Sonra et dilimlerini ya her dilimin ortasına bu içten koyup bohça gibi katlayarak bağlayın yada kürdanlarla tutturun Fırın tepsisinin altına soğan ve domates dilimleri döşedikten sonra bohçaları yerleştirip fırında pişirin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.