![]() |
Lokmalı Kuzu Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lokmalı Kuzu Kebabı![]() Malzemeler LOKMA İÇİN: 250 gr ![]() 1 ölçek Pastörize Yumurta 250 gr ![]() 1 tatlı kaşığı yaş maya 1 kahve kaşığı pudra şekeri 2 kahve kaşığı tuz KEBAB İÇİN: 1 kg ![]() 2 demet dereotu 2 demet maydanoz 2 demet nane 2 demet taze sarmısak 2 adet kuru soğan 2 adet domates Tuz, karabiber Hazırlanışı Küçük bir kapta maya ve pudra şekerini, 2 kahve fincanı su ile ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra hamurları avucunuzda sıkıp, top haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|