![]() |
Tepsi Kebabı 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepsi Kebabı 2tepsi kebabının yapılışı - tepsi kebabının tarifi - patlıcanlı tepsi kebabıMalzemeler: 1 kilo patlıcan 4 adet domates 3-4 sivribiber 500 gr yağlı kıyma 1 fincan sıvıyağ 2 adet soğan Yarım demet maydanoz Tuz Pul biber Hazırlanışı: 1- Patlıcanlar alaca §eklinde soyulup parmak kalınlığında halkalara doğranıp, tuzlu suya atılır ![]() 2- Soğanlar soyulup, rendelenir ![]() ![]() ![]() 3- Patlıcan tuzlu sudan çıkartılıp, elle acı suyu sıkılır ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Domatesler rendelenir ![]() ![]() ![]() 5- Tepsinin üzeri folyo kağıt ile kapatılıp, kızgın fırına verilip, pişirilir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|