![]() |
Düdüklü Tencere Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düdüklü Tencere KebabıDüdüklü Tencere Kebabı Tarifi - Düdüklü Tencere Kebabı Nasıl Yapılır - Düdüklü Tencere Kebabı Malzemeleri Düdüklü Tencere Kebabı Malzemeler: 500 gram kemiksiz ve orta yağlı kuşbaşı et, 2 adet kum soğan, 2 adet domates, 4 adet patates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 2 adet yeşil sivribiber, kekik, tuz patatesleri kızartmak için sıvıyağ ![]() Hazırlanışı: Düdüklü tencereye et, ince doğranmış soğan, biber, sıvıyağ ve kekik eklenerek orta ateşte et suyunu çekene kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|