Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, yoğurtlu

Yoğurtlu Ev Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Ev Kebabı



MALZEMELER


250 gr kıyma

4 adet pide

2 su bardağı yoğurt

1 adet kuru soğan

Karabiber

Tuz


Üzeri için:

1 yemek kaşığı tereyağ

1 çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı kuru nane

2 diş sarmısak



HAZIRLANIŞI


Kıymaya rendelenmiş soğan, karabiber ve tuz koyup yoğurun Elinizi arada bir suya batırarak misket köfteler yapın Köfteleri yağsız tavada sallayarak kızarttıktan sonra servis tabağına alın Pideleri ısıtıp köftelerin üzerine paylaştırın Üstüne sarmısaklı yoğurt dökün

Servis yapmadan önce tavada tereyağ, pul biber ve naneyi kızdırıp kebabın üstüne dökün Bekletmeden servis yapın






alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.