Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
folyoda, kebap

Folyoda Kebap

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Folyoda Kebap






Malzemeler:


2 yemek kasigi sivi yag veya 2 yemek kasigi tereyag

1,5 kilo kusbasi kuzu eti

4 adet orta boy havuc soyulmus ve kup kup kesilmis

4 adet orta boy patates soyulmus ve kup kup kesilmis

500 gr konserve bezelye

2 yemek kasigi domates salcasi

1 tatli kasigi biber salcasi

20 cm *18 cm kesilmis folyo parcalari

Dilediginiz kadar tuz

2 silme tatli kasigi karabiber

1 cay kasigi kirmizi biber



Yapılışı:


Kusbasi kuzu etlerini yagla birlikte etler iyice yumusayincaya kadar,once orta daha sonra kisik ateste pisirin


Etiniz pistikten sonra domates salcanizi,karabiberinizi, tuzunuzu,kirmizi biberinizi ekleyin


Isterseniz bu noktada bir tatli kasigi biber salcasini da katin,tadi daha zenginlestirmis olursunuz




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.