![]() |
Erik Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erik KebabıErikli Kebap - Kebap Tarifi - Erikli Kebap Yapılışı Gerekli Malzemeler: Kuşbaşı Kuzu eti (1 kg) Soğan (2 adet) Kuru erik (1 su bardağı, 400 gram) Margarin (2 çorba kaşığı) Maydanoz (yarım demet) Su (2 su bardağı sıcak su) Tuz (1 tatlı kaşığı) Tarifi Erikleri önceden sıcak suda 1 saat bekleterek yumuşamaya bırakın ![]() ![]() 2 çorba kaşığı margarini tencerede eritin ![]() ![]() ![]() Kavrulmuş soğanlara 1 kg kuzu etini ilave edin ![]() ![]() İçine 1 su bardağı kuru erik ekleyin ![]() ![]() ![]() Yarım demet maydanozu ince ince kıydıktan sonra yemeğin üzerini süsleyebilirsiniz ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|