![]() |
Kötesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KötesirMalzemeler • 500 gr köftelik ince bulgur • 1 su bardağı un • 3 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı • Bir tutam tuz Kavurmalı sos için: • 100 gr kavurma • 2 soğan • 1 çorba kaşığı tereyağı • 1 çorba kaşığı sıvıyağ • 1 çorba kaşığı domates salçası • Nane, kekik, kırmızı pulbiber Üzeri için: • Sarımsaklı yoğurt Tarif İnce bulguru tepsiye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kavurmalı sos için; soğanları temizleyip kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() Köfteleri servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|