Padişah Kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Padişah KebabıPadişah Kebabı Tarifi - Padişah Kebabı Yapılışı - Padişah Kebabı Nasıl Yapılır - Oktay Usta Padişah Kebabı Malzemeler : 400 Gr Kuzu Kuşbaşı100 Gr Kuyruk Yağı2 Diş Sarımsak Pulbiber Tuz Garnitürü İçin: 3 Domates 5 Küçük Kırmızı Soğan 1 Kırmızı Biber 1 Tutam Maydanoz Zeytinyağı Nar Ekşisi Lavaş Hazırlanışı : Kuzu kuşbaşını ince bir şekilde doğruyoruz Zırhtan geçirip çok ince bir hale getiriyoruz Tuz ve pul biber katıp yoğuruyoruz![]() Tahta şişlere sokup yağlanmış fırın tepsisine yerleştiriyoruz Önceden ısıtılmış 240 derece fırında pişiriyoruz Garnitürü için, domatesleri soyuyoruz![]() Küçük bir şekilde doğruyoruz Kırmızı soğan, kırmızı biber ve maydanozu doğruyoruz![]() Domateslerle birlikte karıştırma kabına koyuyoruz Tuz, zeytinyağı ve nar ekşisi koyup harmanlıyoruz![]() Servis tabağına lavaş ve garnitürü koyuyoruz Üzerine kebapları yerleştirip servis ediyoruz
|
|
|
|