![]() |
Karabiberli Taze Tonbalığı Dilimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabiberli Taze Tonbalığı DilimleriKarabiberli Taze Tonbalığı Dilimleri Tarifi - Karabiberli Taze Tonbalığı Dilimleri Nasıl Yapılır - Karabiberli Taze Tonbalığı Dilimleri Malzemeleri Malzemeler (4 kişilik) * 4 dilim taze tonbalığı (200 gram) * 320 gram konserve gümüş soğan turşusu * 200 gram havuç * 200 gram turp * Beyaz şarap sirkesi * Toz şeker * Sızma zeytinyağı * Tuz * Tane karabiber Yemek Tarifi Havuç ve turbu soyup ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konserve gümüş soğan turşusunu 3 dakika suyuyla kaynatıp erittiğiniz 30 gram toz şekerle tavada buharlaşana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Taze tonbalığına zeytinyağı sürdükten sonra yanlarını ezdiğiniz tane karabibere bulayıp yapışmaz yüzeyli tavada en fazla 1 dakika balığın her iki tarafını da soteleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|