![]() |
Kızartılmış Kalamar Halkaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızartılmış Kalamar HalkalarıKızartılmış Kalamar Halkaları Tarifi - Kızartılmış Kalamar Halkaları Nasıl Yapılır - Kızartılmış Kalamar Halkaları Malzemeleri Kızartılmış kalamar halkaları malzemeleri (4 kişilik) * 250 gram milföy hamuru * 2 adet tüp kalamar * Mısır unu * Susam * Toz kekik * Aromatik yeşillikler (karışık marul, nane, fesleğen, dereotu, frenkmaydanozu, tarhun) * Sızma zeytinyağı * Kızartmalık sıvı yağ * Tuz * Karabiber Kızartılmış kalamar halkaları tarifi 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|