![]() |
Dil Balığı - Japonya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı - JaponyaDil Balığı Tarifi - Dil Balığı Yapılışı - Dil Balığı Nasıl Yapılır - Dil Balığı Malzemeleri 1 adet dil balığı un 4 dilim beyaz tost ekmeği 3 yeşil sivri biber 2 yumurta 1 limon sıvıyağ Dil balığını temizleyin bol su ile yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkların ortalarından çıkan bütün haldeki kılçıkları iki ucundan çöp şişlere geçirin ![]() ![]() ![]() 3 saat sonra, hazırladığınız kılçığı, çok kızgın yağda kahverengi oluncaya kadar kızartın ![]() ![]() Küçük yeşil biberlerin sapları ile birlikte başlarını kesin bir kenara bırakın ![]() ![]() Tost ekmeklerini küçük küpler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine kızgın yağa biberleri atın, bir çevirip çıkartın ![]() İnce ince ve uzun olarak dilimlenmiş dil balığı filetolarını una bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|