![]() |
Sumaklı Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sumaklı BalıkMalzemeler ![]() 250gr ![]() bir limonun suyu, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı sumak, tuz ve karabiber Salata: 2 çorba kaşıgı kısırlık bulgur, 1 domates, 1 yeşil soğan, bir demet maydanoz, bir demet dereotu, 250gr ![]() ![]() Yapılışı ![]() Limon suyu, zeytinyağı, sumak, tuz ve karabiberi karıştırın ![]() ![]() 2 çorba kaşığı kısırlık bulguru yeteri kadar sıcak suyla ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkları ek yeri üste gelecek şekilde pişirme kağıdıyla paketleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık piştikten sonra kuzukulağını kısır benzeri salatanızla karıştırın ve servis tabağına yayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|