![]() |
Bardakta Barbunya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bardakta BarbunyaBardakta barbunya tarifi - Bardakta barbunya nasıl yapılır - Bardakta barbunya balığının yapılışı Malzemeler 8 adet barbunya 1 kg tekir 2 demet maydanoz 1 demet dereotu 1 su bardağı dövülmüş ceviz 2 dilim bayaet ekmek 3 diş sarımsak 1 fincan zeytinyağı 6 adel milföy hamuru Tuz Karabjber Kızartmak için: Sıvı yağ Yapılışı: Ön hazırlık olarak tekir ve barbunyaların kafasını, kılçıklarını, sırt ve karınaltı yüzgeçlerini çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|