Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, tekir, yoğurtlu

Yoğurtlu Tekir Balığı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Tekir Balığı



MALZEMELER

12 adet tekir baligi

1 su bardagi yogurt

2 dis sarmisak

kirmizi pul biber, tuz, un

YAPILIŞ TARİFİ

Tekir baliginin pullarini biçagin sirti ile kaziyin Kafalarini hafifçe tuzlayin

Yogurdu en az bir saat oda isisinda tutun Sarmisaklari ayiklayin Ezin,

yogurda ekleyin ve karistirin Tavada yagi kizdirin, baliklari una batirin,

yaga atip iki taraflarini da kizartin Çikartinca kagit üzerine alip fazla yagini

süzün Servis tabagina aldiginiz baliklarin üzerine sarmisakli yogurdu

dökün Üzerine pul biberi ekin Sicak servis yapin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.