Alabalık İzgara |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık İzgaraMalzeme Listemiz Aile içindeki kişi sayısına göre alabalık Yine aile sayımıza göre porsiyon başına 1 adet domates Tabaklarımıza renk ve balıklarımıza farklı bir lezzet için defne veya nane yaprağı İstenilirse soğan ve biber Tarifimize geçelim; Alabalığımızı temizliyoruz ve kılçığını ayırıyoruz İçini temizlediğimiz balıkların içine domates ve defne ve ya nane yapraklarımızı dolduruyoruz Hazırlama aşamasından sonra balıklarımızı ızgaramızın üzerine sıralıyoruz ve dağılmamasına dikkat ederek pişirip, servis yapıyoruz Daha sonra soğan ve biberlerimizi ızgaramızda pişirim servis tabaklarımıza ekliyoruz |
|